SML E3 verliest met 5-1 van Elsweide E1

SML E3 verliest met 5-1 van Elsweide E1

SML E3 hoopte op een leuke uitslag tijdens de wedstrijd tegen het sterke Elsweide E1. De gasten hadden tot zondag nog maar twee wedstrijden gewonnen, daar kwam geen verandering in. Elsweide was veel te sterk en won met 5-1 (4-0). Op de foto is ook te zien dat Mustafa Iric van Elsweide TV aanwezig was om de wedstrijd live via Facebook uit te zenden.


Zelfde namen scoren weer voor Elsweide
Zoals elke week scoorden weer dezelfde namen bij Elsweide. Alleen Erdem Yilikyilmaz pakte zaterdag ook een extra doelpunt mee. Mergi Bagci (2x), Furkan Tekin (1x) en Akin Koprulu (1x) scoorden ook voor de thuisploeg. ‘Elsweide wil het seizoen in stijl afsluiten door tweede te worden. De kans is groot dat dat ook gaat gebeuren omdat Jonge Kracht volgende week AVW ’66 ontvangt. We zijn al een paar weken nu goed bezig en hebben vandaag ook terecht gewonnen’, aldus trainer Harun Koprulu.

De E1 van de ploeg uit Presikhaaf staat hierdoor derde in de eerste klasse met twee punten achterstand op AVW’66 en vier punten achterstand op koploper Jonge Kracht.



Tags assigned to this article:
eerste klasse knvbElsweideElsweide E1SMl

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights