VIDEO Niet fucken met een Turk met een Döner-mes

VIDEO Niet fucken met een Turk met een Döner-mes

Of je nu zat bent of niet! Er zijn van die ongeschreven regels als je een Turkse Kebabzaak inloopt. Er zijn grenzen aan grapjes of uitlatingen die je doet over de eigenaar of over Turken. Iedereen herkent dit wel in Nederland. In Portugal wisten ze dit kennelijk nog niet!


In Portugal ging het wel heel ver toen een groepje Portugezen boos waren op de Turkse eigenaar van de Kebabzaak. Waarom de Portugezen boos waren en wat daar aan voorafging is niet bekend. Misschien was de Turkse eigenaar van ‘Palacio Do Kebab’ wel boos op een van zijn klanten. Helaas heeft HaberArnhem geen verslaggever in Portugal.

Check de beelden die nogal shockerend kunnen zijn:


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.