Nederlanders reageren agressief op meisje om #géén4meivoormij

Nederlanders reageren agressief op meisje om #géén4meivoormij

Zoals elke Nederlander weet wordt er elk jaar 2 minuten stilgestaan bij de oorlogslachtoffers op 4 mei. 

Gistermiddag zette Crista Noëlla onderstaande foto met tekst op Facebook. Christa wil stoppen met het 2 minuten stil staan op dodenherdenking. De samenleving is hypocriet geworden, er is fascisme in ons land en Moslimhaat. De witte geschiedenis wordt veel belangrijker gemaakt dan de niet-witte geschiedenis.

geen4mei voor mei

Maar de reacties op het bericht van Crista waren alles behalve positief. Een enorme meerderheid reageerde agressief op de foto van Crista en Noella en ze werd zelfs massaal uitgescholden of weet ik veel voor wat uitgemaakt.

De vrijheid van meningsuiting heeft in Nederland natuurlijk ook zijn grenzen, blijkt uit de reacties van verschillende Nederlanders.


3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.