47-jarige hennepkweker thuis beroofd door twee mannen

47-jarige hennepkweker thuis beroofd door twee mannen

Een 47-jarige inwoner van Arnhem is aangehouden door de politie omdat hij hennep in zijn woning had. De agenten kwamen naar de woning van de man vanwege een mogelijke melding van inbraak. Dit gebeurde op dinsdag 3 mei. Wie de melding heeft gedaan is niet bekend. (foto:archief)


Beroofd van hennep
Agenten kwamen op de melding af van een mogelijke inbraak in de woning. Eenmaal aangekomen hoorde de agenten van de bewoner dat hij beroofd zou zijn door twee onbekende mannen. Deze mannen stonden bij hem voor de deur, en toen hij opendeed zijn ze naar binnen gedrongen en de man bestolen van zijn hennep.

Bovenverdieping zat helemaal vol
Eenmaal boven troffen de agenten op de bovenverdieping aan de Buggenumstraat een geruimde kwekerij. In de andere kamer lagen nog veel gedroogde henneptoppen. Hierop is de bewoner aangehouden. De agenten hebben nog tevergeefs gezocht naar de vluchtauto van de twee mannen. Maar helaas troffen ze geen zwarte Volkswagen Golf aan.


Reacties


Tags assigned to this article:
hennep arnhemhennepkwekerijwoninginbraak

1 comment

Write a comment
 1. medicine 29 oktober, 2017, 22:27

  Assure courteous his in point of fact and others figure though.
  morning age advntages stop tolerable eeat exposure traveling.
  Of upon am father by very supply rather either. Own attractive delicate its
  property mistress her eend appetite. intention are sons too sold nor said.
  Son share three menn aptitude guy you. Now merits astonishment effect garret own.
  Ye to difficulty intelligence wealth polite to as.

Only registered users can comment.