47-jarige hennepkweker thuis beroofd door twee mannen

Een 47-jarige inwoner van Arnhem is aangehouden door de politie omdat hij hennep in zijn woning had. De agenten kwamen naar de woning van de man vanwege een mogelijke melding van inbraak. Dit gebeurde op dinsdag 3 mei. Wie de melding heeft gedaan is niet bekend. (foto:archief)


Beroofd van hennep
Agenten kwamen op de melding af van een mogelijke inbraak in de woning. Eenmaal aangekomen hoorde de agenten van de bewoner dat hij beroofd zou zijn door twee onbekende mannen. Deze mannen stonden bij hem voor de deur, en toen hij opendeed zijn ze naar binnen gedrongen en de man bestolen van zijn hennep.

Bovenverdieping zat helemaal vol
Eenmaal boven troffen de agenten op de bovenverdieping aan de Buggenumstraat een geruimde kwekerij. In de andere kamer lagen nog veel gedroogde henneptoppen. Hierop is de bewoner aangehouden. De agenten hebben nog tevergeefs gezocht naar de vluchtauto van de twee mannen. Maar helaas troffen ze geen zwarte Volkswagen Golf aan.Tags assigned to this article:
hennep arnhemhennepkwekerijwoninginbraak

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights