Gouden tip 20.000 euro: Nabiel Amzieb verdwenen na bezoek aan Coffeeshop

Gouden tip 20.000 euro: Nabiel Amzieb verdwenen na bezoek aan Coffeeshop

De politie is met man en macht op zoek naar de moordenaars en onthoofders van de 23-jarige Nabiel Amzieb. Nabiel is voor het laatst gezien bij coffeeshop El Guapo op vier maart en is vier dagen later niet meer levend teruggevonden. Inmiddels zijn er negen tips binnengekomen na het tonen van de nieuwe beelden van de Volskwagen Caddy met het lichaam van Nabiel Amzieb.


Weinig bereidheid om te praten
In de uitzending van Opsporing Verzocht maakte de politie duidelijk dat er weinig bereidheid is om over de zaak te praten met de politie, terwijl de familie en vrienden van Amzieb graag willen dat de zaak wordt opgelost. De politiewoordvoerder maakte duidelijk dat mensen ook anoniem informatie kwijt kunnen zonder dat hun naam in het dossier komt te staan. Via 0800-6070 kan dit altijd nog.
Niet eerder vertoonde beelden zijn niet duidelijk
In de uitzending waren niet eerder vertoonde zwart-wit beelden te zien van het in brand steken van de Volkswagen Caddy. De beelden op een parkeerplaats in Amsterdam Zuidoos zijn alles behalve duidelijk. De verdachten die de Caddy brengen en de auto in brand steken zijn amper herkenbaar.

Nabiel Amzbie verdween werd op de avond van vrijdag 4 maart voor het laatst gezien bij coffeeshop El Guapo. De beelden van de Caddy zijn in de nacht van maandag 7 maart op dinsdag 8 maart gemaakt. Op 9 maart zette iemand het hoofd van Amzieb voor een shisha-lounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam.


Tags assigned to this article:
nabiel amzieb filmpjeonthoofding Nabiel Amzieb

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.