Peter R. de Vries neemt het op voor Tunahan Kuzu (DENK)

Peter R. de Vries neemt het op voor Tunahan Kuzu (DENK)

Peter R. de Vries neemt het op voor Nederlands-Turkse Kamerleden waaronder Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk van de DENK. De bekende crimejournalist reageerde fel op de PVV naar aanleiding van een voorstel om Nederlands-Turkse parlementariërs beter te checken.


PVV is bang voor DENK
De PVV heeft steeds vaker moeite met de uitspraken van Kuzu en DENK. Als een van de weinigen gaat Kuzu ook tekeer tegen Wilders en zijn rechtse vrienden als het gaat om racistische uitlatingen van Wilders of andere PVV-politici. De heren van DENK zouden niet loyaal zijn aan Nederland en daardoor een gevaar zijn voor Nederland. Dat PVV-politici banden hebben met vreemde groepen in Israel komt nooit aan de orde.

De Vries maakte duidelijk via twitter dat het een ‘gotspe’ is om Kuzu en Ozturk (Hij zei letterlijk Nederlands-Turkse parlementariërs) beter te checken. ‘Laten ze eerst hun eigen criminele functionarissen eens checken!’
42 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights