Stichting Lale organiseert Mega-braderie in Arnhem-Zuid

Stichting Lale organiseert Mega-braderie in Arnhem-Zuid

De Arnhemse stichting Lale organiseert op 13 mei een Braderie in de wijk dat toegankelijk is voor iedereen. De braderie duurt tot en met 16 mei en de entree is gratis en zal plaatsvinden aan de Fluitekruidstraat 2 in Arnhem.


Braderie en Turkse kermes
De braderie (ook wel Kermes genoemd) is interessant voor jong en oud en blijkt uit een flyer van de organisatie. Zo kunnen Arnhemmers genieten van verschillende soorten gerechten en dranken. Je kunt ook borduurwerk kopen wat gemaakt is door Turkse dames. Ook zullen er activiteiten zijn voor de kinderen.

braderie zuid

Iedereen is dus van harte welkom van 13 mei tot en met 16 mei. De braderie is dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur geopend voor het publiek. Bij vragen kunt u contact opnemen via 026-3214321Tags assigned to this article:
braderie arnhemkermes arnhemsica arnhem-zuid

66 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights