WhatsApp garandeert dat niemand verzonden berichten kan lezen

WhatsApp berichten (filmpjes of tekstberichten) kunnen niet door derden gelezen. Alleen de verzender en de ontvanger van berichten ziet de inhoud. Dit maakt WhatsApp zelf bekend met de nieuwe update.

Alles geheim dankzij end-to-end encryptie 
WhatsApp heeft end-to-end encryptie geintroduceerd om de meest persoonlijke momenten of geheimen te delen. In de laatste versie van de APP die te downloaden is, is dit mogelijk. Zonder dat de gebruiker hier iets aan hoeft te doen. WhatsApp geeft de garantie dat met end-to-end encryptie alle berichten, foto’s, video’s, gesproken berichten en documenten niet in de verkeerde handen kunnen vallen.


Berichten worden niet opgeslagen door Whatsapp
Jouw berichten zijn alleen voor jou bestemd! Daarom worden deze ook berichten ook niet opgeslagen door WhatsApp als de berichten zijn afgeleverd. Je kunt dit ook zelf controleren door te achterhalen of in jouw geval ook end-to-end encryptie wordt gebruikt. Volgens WhatsApp moet je dan simpelweg de indicator in het scherm contact- of groepsinformatie bekijken.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.