Eerste Turkse shisha-lounge van Arnhem viert 3-jarig bestaan

Eerste Turkse shisha-lounge van Arnhem viert 3-jarig bestaan

Shi-La lounge in Arnhem zal op 14 mei aanstaande met een special party vieren dat het bedrijf alweer drie jaar bestaat. De bekende shisha-lounge heeft ook een Turkse zanger weten te strikken voor deze avond. Zanger Ege Coskun en zijn band zullen dan ook te bewonderen zijn in Arnhem. (foto: archief)


Eerste Turkse shisha-lounge in Arnhem
Shi-La lounge is een trendy place voor Turkse Arnhemmers. Ook veel VIP Turken van buiten Arnhem komen naar Shi-La lounge (eerste Turkse shisha-lounge van Arnhem). Voor de niet kenners: Shi-La lounge is te vergelijken met Rose’s lounge.

Ege Coskun

Evenement met verrassingen en live muziek
De avond begint om 21:00 en zit vol met verrassingen en een vuurwerkshow. Volgens de organisatie wordt het een bijzondere avond en zijn de tickets beperkt beschikbaar. De nog beschikbare tickets worden aangeboden vanaf 15 euro.

Voor meer informatie en reserveringen kan men bellen met 06-489851177
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.