Nieuwe beelden bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Nieuwe beelden bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Na een tip van de omstanders gaan de agenten op zoek. Een bizarre achtervolging vanaf de A12 eindigde in winkelcentrum Presikhaaf.Bij de politie kwam een melding binnen dat een auto, met vermelding van het kenteken, was gezien bij diefstal op het industrieterrein in Duiven. Hierop hebben de agenten de zoektocht gestart.

Een van de agenten heeft de auto op de A12 zien rijden en de daarna begon de achtervolging. De vluchtauto werd uiteindelijk in winkelcentrum Presikhaaf klem gereden en de bestuurder werd aangehouden. Ook de twee vrouwen die waren uitgestapt zijn aangehouden. De omstanders filmden de aanhouding van de agenten.68 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.