Pubers overvallen woning in Arnhem met Albert Heijn-boodschappentassen

Twee onbekende pubers van rond de 20 en 25 jaar hebben vrijdagochtend een bewoonster van een huis aan de Bakenbergseweg in Arnhem overvallen. Dit gebeurde op vrijdagochtend rond 10:00 uur. De bewoonster belde zelf met de politie, kort nadat de overvallers gevlucht waren.


Onbekende buit
Volgens de politie gingen de daders ervandoor met een nog onbekende buit. Of de Albert Heijn-boodschappentassen vol waren met gestolen goederen is ook niet bekend gemaakt.

Aanwijzingen daders te algemeen
Met het bericht van Burgernet worden we ook niet wijzer omdat de aanwijzingen te algemeen zijn om de daders te herkennen: Twee lichtgetinte mannen tussen 1,60 en 1,65 meter lang. Ze droegen zwarte kleding en hadden ook Albert Heijn-boodschappentassen bij zich.
100 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.