VIDEO Aanhouding met getrokken wapens, agenten pakken verdachte van schietpartij

VIDEO Aanhouding met getrokken wapens, agenten pakken verdachte van schietpartij

De politieagenten houden drie verdachten aan met getrokken pistolen. Later op de avond zijn er nog zeven verdachten aangehouden.
De gearresteerde mannen waren betrokken bij een dodelijke schietpartij in Dordrecht. Bij deze schietpartij is een 38-jarige man, ondanks de reanimatie, omgekomen. De arrestatie vond plaats donderdagmiddag op de parkeerplaats van winkelcentrum Hoge Vucht in Breda.

De kentekenplaat verraad de mannen en brengt de agenten op het juiste spoor om de verdachten te vinden. Deze plaat werd namelijk ook op de plek van de schietpartij gevonden. De aanleiden van dit gebeuren in Dordrecht is nog onduidelijk, de politie is nog bezig met dit onderzoek.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.