VVD-er Tellegen ‘verantwoordelijk’ voor bedreigingen Kamerlid Kuzu

VVD-er Tellegen ‘verantwoordelijk’ voor bedreigingen Kamerlid Kuzu

Volgens Kamerlid Kuzu heeft VVD-collega Ockje Tellegelen een hetze gecreeerd tegen Kuzu en Denk via een interview dat ze gaf aan De Telegraaf. Kuzu eist nu beveiliging omdat hij van alle kanten dreigementen ontvangt. ‘Zodra je het geluid laat horen van de mensen die zich onvoldoende vertegenwoordigd voelen, word je aangevallen door de gevestigde orde’, laat Kuzu weten via een persbericht.


‘Een sfeer waarin men niet meer zich zelf mag zijn’
Kuzu wijst vooral richting Teggelen van de VVD: ‘De hetze vanuit een groot deel van de mainstream media en collega-politici, waaronder VVD-er Ockje Tellegen, creeeren een sfeer waarin men niet meer zich zelf mag zijn.’ De rechtse politicus vertelde eerder in een interview aan de Telegraaf dat de leden van de Commissie Stiekem¬† door de AIVD worden gescreend.

Lange arm van Ankara
Tellegen uit nu harde kritiek richting de Nederlands-Turkse Kamerleden door¬†tijdens alle onderwerpen een link te leggen met de ‘lange arm van Ankara’.Tags assigned to this article:
Denk Tunahan KuzuKuzu DenkOckje Tellegen

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.