VIDEO Oorlog in Ede: ‘Onbekenden’ steken vier auto’s in de brand

VIDEO Oorlog in Ede: ‘Onbekenden’ steken vier auto’s in de brand

Iets na twee uur middernacht kwam er een melding binnen bij de meldkamer met de mededeling dat er meerdere auto’s in brand staan.
Het is oorlog in Veldhuizen
Afgelopen nacht zijn er weer vier auto’s volledig uitgebrand in een wijk in Ede, Veldhuizen. De afgelopen periode is het aanzienlijk onrustig in deze buurt. Het is echt oorlog, sinds dat bepaalde groepen jongeren het niet zo hebben met de gemeente en de politie.

In de wijk hebben namelijk al meerdere autobranden plaatsgevonden. Vannacht was het op de parkeerplaats op de Dijkhof aan de rand van Veldhuizen. Gisteren publiceerden we al een artikel over een reportageteam van PowNews dat niet welkom was in Ede.

Ondanks de komst van de brandweer, konden de auto’s niet meer gered worden. Dit keer liep een stuk heg en een woning liep ook schade op. Ondanks dat het zo laat in de nacht was, trok de brand veel kijkers uit de buurt.1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.