Baris Dagasan weer goud waard voor Elsweide

Baris Dagasan was na weken weer inzetbaar bij Elsweide dat vandaag thuis moest spelen tegen Arnhemia. De wedstrijd einidigde in een 4-2 eindstand voor Elsweide. Hierdoor mist Arnhemia mogelijk de nacompetitie. (foto: Baris derde van links)


Middenvelder Dagasan scoorde de 3-1, na zijn invalbeurt na 60 minuten. Dit deed hij binnen een minuut. Daarna maakte hij ook de 4-2 op een sublieme manier. Verdediger Evren Ipekci en Veyis Ozkara (penalty) scoorden de andere twee doelpunten voor de thuisploeg.

Dagasan niet altijd beschikbaar
Het is niet helemaal duidelijk waarom de ervaren middenvelder niet wekelijks speelt bij de ploeg van trainer Rasid Gunes. Wel weten we dat trainer Gunes een te dunne selectie heeft waardoor hij regelmatig problemen heeft als een paar spelers geblesseerd raken.Tags assigned to this article:
ArnhemiaElsweideelswiede-arnhemia

4 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.