Beelden zeer geslaagde Culturele dag Moskee Dieren, Consulaat Zafer Ates bezoekt Dieren

Beelden zeer geslaagde Culturele dag Moskee Dieren, Consulaat Zafer Ates bezoekt Dieren

Gisteren heeft de Moskee in Dieren een culturele dag vooriedereen georganiseerd. Op deze dag zijn heel veel culturen bijeen gekomen.
Sportieve deel
De dag begon al vroeg voor de sporters. Het ochtenddeel van het zaalvoetbaltoernooi ging om 09:00 uur van start en duurde tot 12:00 uur. De middagsessie en de finales begon aansluitend aan de ochtendsessie en duurde tot ongeveer tot 18:00 uur. De sporters hebben een super gezellige, sportieve en vriendschappelijke dag bezorgt en voor hunzelf maar ook voor de vele toeschouwers. Consulaat Zafer Ates in de Theothorne gaat nog onder andere in gesprek met raadslid Mehmet Sahan.

Kinderfeest
Voor de kinderen was het dolle pret. Met een draaimolen, suikerspinkraam, schmink mogelijkheden en een enorme springkussen hebben zij zich weten te vermaken. Om de kinderen zo nu en dan ‘af te kunnen koelen’ waren er genoeg ijsjes ter beschikking.
Eten drinken en gezelligheid
Een dag als deze zonder hapjes is natuurlijk niet voor te stellen. Veel vrijwilligers hielpen mee, jong en oud werd hiervoor ingezet. Het was geweldig mooi weer maar diegenen die achter een döner apparaat of de barbecue stonden hadden het erg zwaar. Mooi om te zien was dat er van alle culturen mensen aanwezig waren.

 
154 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights