Dursun Usta emotioneel tijdens bruiloft dochter

Dursun Usta emotioneel tijdens bruiloft dochter

Arnhemmer Dursun Usta was gisteren zichtbaar emotioneel tijdens de bruiloft van dochter Mihriban en Omer.  Mihriban en Omer gaven eerder al hun jawoord aan elkaar, waarna de bruiloft in Olde Beth kon plaatsvinden. De ouders van Mihriban en Omer; Fatma en Gazi Orhan & Fatma en Dursun Usta ontvingen alle gasten een voor een bij aankomst in de zaal.


Bijzondere Turkse bruiloft in Olde Beth
De dochter van een van de bekendste Turken van Arnhem trouwde gisteren in partycentrum Olde Beth waar veel gasten voor waren uitgenodigd. Tijdens een bijzondere bruiloft werden de gasten ontvangen en zorgde Dursun Usta voor emotionele momenten door gedichten te lezen en een foto slide-show te presenteren die hij voor zijn dochter had gemaakt.

Veel bekenden uit de regio
De bruiloft van Mihriban en Omer bracht ook veel bekenden uit de regio bijeen: Zo kwamen we de zoon van HAYKEM-voorzitter Ibrahim Gunay, Mustafa Gunay tegen. Ondernemer Rahmi Gemril, Elsweide-trainer Muhammet Karaman, Website-developer Yunus Ulas,  politieagent Ahmet Yesil en de bekendste Trabzonspor-supporter van Nederland Umit Senyer.


Als HaberArnhem wensen wij Mihriban en Omer ook veel geluk en gezondheid in de toekomst.


Tags assigned to this article:
arnhemBekende ArnhemmersDusun UstaGiresunTrabzon

76 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.