Fatih Terim genoemd als nieuwe hoofdtrainer van Vitesse

Fatih Terim genoemd als nieuwe hoofdtrainer van Vitesse

De Turkse succescoach Fatih Terim, ook wel de imparator genoemd, wordt in bepaalde kringen genoemd als kandidaat-trainer bij eredivisieclub Vitesse. Vitesse zelf heeft hier natuurlijk nog niets over gepubliceerd, en zal hier ook weinig over publiceren zolang niets officieel is. Terim is op dit moment bondscoach van het Turkse elftal.


Rol voor Turkse ondernemer
Terim werd in bepaalde kringen in Arnhem als kandidaat genoemd, nadat bekend werd geworden dat Rob Maas niet verder zou gaan als hoofdtrainer bij Vitesse. Omdat we Terim zelf niet kunnen benaderen is het ook niet mogelijk om het nieuws op dit moment te bevestigen of te ontkrachten. De mogelijkheid bestaat dat bekende ondernemers uit de regio een rol gaan spelen bij de komst van Terim naar Arnhem.

Succesvol met Galatasaray en Turkse elftal
Terim heeft met het Turkse elftal veel successen geboekt en deed dat ook met Galatasaray waar Sneijder en Donk op dit moment ook spelen. Met Galatasaray werd Terim zes keer clubkampioen, won hij twee bekers en ook de UEFA-cup in 2000. Hij is ook trainer geweest bij AC Milan en Fiorentina.
32 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.