Erdogan-hater Keklik Yucel (PvdA) zoekt aandacht na bedreigingen

Erdogan-hater Keklik Yucel (PvdA) zoekt aandacht na bedreigingen

Het PvdA-Kamerlid Keklik Yucel uit Deventer doet er alles aan om tijdens de komende verkiezingen hoog op de lijst van de PvdA te staan. In een interview met RTV Oost vertelde een zielige Yucel hoe erg ze bedreigd werd via social media. Yucel kreeg veel kritiek omdat ze het opnam voor Ebru Umar en het nogal vreemd vond dat Nederlandse Turken toejuichden dat Ebru Umar werd vastgehouden in Turkije vanwege het beledigen van de Turkse president.


Yucel bekend om anti-Erdogan uitspraken
Nu de PvdA moeite heeft met het vinden van geschikte Nederlandse Turken als kandidaat ziet de Erdogan-hater uit Deventer haar kans schoon om media-aandacht te zoeken. Keklik Yucel staat niet alleen bekend om haar anti-Erdogan uitspraken binnen de PvdA. Ze heeft vaak ook de behoefte om gevoelige onderwerpen binnen de islamitische gemeenschap op een vreemde manier naar buiten te brengen.

Turkse fascisten in Nederland
Keklik Yucel noemt in RTV Oost dat de dreigementen komen uit de hoek van ‘Turkse fascisten in Nederland’. Dit is vaker het geval als Yucel en andere Turkije-haters kritiek krijgen vanwege hun subjectieve houding richting Nederlandse Turken en de Turkse regering. Op de een of andere manier zijn Yucel en co dan ook vaak extremer met hun mening dan bijvoorbeeld een meneer Wilders van de PVV.

Yucel heeft geen beveiliging aangevraagd, maar wel melding gemaakt bij de veiligheidsdienst op het Binnenhof. Hoewel Keklik Yucel niet tegen kritiek kan is het natuurlijk verontrustend dat ze door een paar gekken ernstige bedreigingen ontvangt vanwege haar mening.
181 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.