Veel minder woninginbraken in Arnhem-Noord in april

Veel minder woninginbraken in Arnhem-Noord in april

Volgens een bericht van de politie werd in de maand april 17 keer aangifte gedaan van diefstal uit een woning. Zes van deze zeventien gevallen ging het om een poging tot diefstal. In vergelijking met andere maanden is het in Arnhem-Noord veel ‘veiliger’ geworden.


Deuren waren zelfs niet op slot
Opvallend was dat in bepaalde gevallen de woning niet op slot was. Zelfs deuren waren gewoon open waardoor het voor dieven geen probleem was om spullen uit een woning te jatten. In een ander geval hoorde de buurman gebonk in huis, maar dacht hij dat het niets geks zou zijn. Drie kwartier later bleek dat de woning leeggehaald was door dieven.

Altijd bellen met de politie 112
Het is in alle gevallen handig om de politie te bellen. Ook als het blijft bij een poging tot inbraak. De politie is in veel gevallen in staat om aan de hand van bewijzen eventuele daders op te sporen.


Reacties


Tags assigned to this article:
woning inbraak arnhemwoningin

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.