Arnhemmer Sertac kandidaat om ROC Nijmegen uitblinker te worden

Arnhemmer Sertac kandidaat om ROC Nijmegen uitblinker te worden

Als je Sertac Ulubas niet zou kennen zou je denken dat hij een Turkse filmacteur is. Hij is geen Turkse filmacteur (nog niet) maar wel kandidaat om uitblinker van ROC Nijmegen te worden. De Arnhemmers is hard op weg om nog bekender worden met zijn kandidatuur voor ROC Nijmegen.

Sertac Ulubas

Like om Sertac te steunen

Sertac is ambassadeur van zijn opleiding
Sertac Ulubas is benoemd tot ambassadeur van zijn opleiding in Nijmegen. Hij doet een MBO studie Leisure, Travel en Hospitality. Om MBO uitblinker te worden heeft hij ook zo veel mogelijk stemmen nodig van mensen. Zijn campagne wordt ook door velen gesteund blijkt uit de positieve reacties op social media.


1 like is een stem
Je kunt deze Turkse ‘filmacteur’ steunen door zijn foto te liken en hem te helpen om ROC uitblinker te worden. Hier tref je een link naar zijn foto en de facebookpagina! Je kunt tot en met 16 mei stemmen! Dus wees snel met jouw stem op Sertac Ulubas. Het aantal stemmen én de beoordeling van een jury bepalen wie Uitblinker ROC Nijmegen wordt.

Uitblinker mbo 2016-2017
De Uitblinker van ROC Nijmegen dingt mee naar Uitblinker mbo 2016-2017. Deze landelijke verkiezing is een initiatief van de MBO Raad. Zij wil met deze verkiezing positieve aandacht geven aan het mbo. Met de verkiezing staan studenten in de spotlights die voor hun opleiding en beroepsgroep een voorbeeld zijn.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.