Fatih Alkan en Rifat Bugdayci vanaf nieuwe seizoen naar nieuwe club

Fatih Alkan en Rifat Bugdayci vanaf nieuwe seizoen naar nieuwe club

Rifat Bugdayci en Fatih Alkan zijn vanaf het nieuwe seizoen bij Elsweide. Verschillende bronnen maken melding van de komst van de twee spelers. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)


Bugdayci kampioen met Veluwezoom
Bugdayci speelt op dit moment nog bij SC Veluwezoom, maar lijkt na het kampioenschap niet meer verder te gaan bij zijn huidige club. Bugdayci heeft ook inmiddels al een gesprek gehad met trainer Rasid Gunes. Rasid Gunes was helaas niet bereikbaar voor commentaar.

Bugdayci was zelf iets duidelijker aan onze sportverslaggever: ‘Ik weet niet wat ik na dit seizoen ga doen. Heb nog geen keuze gemaakt. Elsweide is op dit moment zeker niet aan de orde. Als ik een keuze heb gemaakt laat ik het weten.’

Fatih Alkan ook naar Elsweide
Fatih Alkan, op dit moment clubloos, lijkt ook te kiezen voor de club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. De spits (24) is nu nog geblesseerd maar heeft  aangegeven graag te willen spelen met goede voetballers zoals Huseyin Karadeniz en Veyis Ozkara.Tags assigned to this article:
ElsweideFatih AlkanRifat Bugdayi

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights