Met gestolen creditcards naar Mekka en trots poseren op social media

Met gestolen creditcards naar Mekka en trots poseren op social media

Twee Libanese mannen zijn opgepakt wegens het bezitten van gekopieerde creditcards. Een van hen is met een van de gestolen kaarten op pelgrimstocht naar Mekka geweest. Hij poseerde daar trots op een vrijgegeven foto die hij op socialmedia plaatste.


Misbruik ontdekt in Istanbul
Het misbruik van Mahmoud Dakroub (38) en Imad Kahova (37) kwam aan het licht tijdens het winkelen in Istanbul. Toen een van de creditcards geen limiet meer had en de man zonder moeite een ander tevoorschijn haalde waar een andere naam op stond sloeg de medewerker alarm. Zij werden opgepakt.

Lees verder via Hababam.nlTags assigned to this article:
bezoek mekkacreditcard gestolenfraudeharam

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights