Nederlandse media proberen Erdogan en Turken steeds vaker zwart te maken

by AMS97531A123 | 11 mei 2016 15:00

Nederlandse media doen er alles aan om Erdogan en zijn aanhangers zwart te maken. Of je nu een fan bent van Erdogan of niet, het maakt voor de eindredacteuren in Nederland niets uit. Men heeft liever niet dat het goed gaat met Turken of met Erdogan. Een positieve mening over Erdogan en Turkije mag dus eigenlijk ook niet meer!

Nieuws uit Turkije is altijd negatief
Alles wordt omgedraaid en anders gebracht door Lucas Waagmeester [1]en andere gesponsorde journalisten van de NOS of Telegraaf. Objectiviteit is vaak ver te zoeken bij deze journalisten. Turkije wordt structureel neergezet als derde wereldland terwijl ze Istanbul in 2016 meer passagiers vervoerden dan in Schiphol (om maar iets te noemen). In 2008 was dat nog anders. Huh?


Zogenaamde Turkse journalisten, PKK-terroristen en linkse activisten worden in Nederland herhaaldelijk als vrijheidsstrijders neergezet, terwijl in Nederland mensen voor veel minder in de cel zitten. Ondanks bewijzen en uitspraken blijven witte blanke journalisten in Nederland herhalen dat er in Turkije veel journalisten vast zitten in de gevangenis. Propaganda van terreurorganisaties en steun aan de PKK is nu eenmaal verboden in Turkije. Een coupe tegen het Kabinet in Nederland is toch ook illegaal?

Bekende Turkije-haters krijgen volop aandacht
En met Turkije-haters als Ebru Umar[2], Annabel Nanninga[3], Zihni Ozdil[4], Erik-jan Zurchner, Dilan Yesilgoz[5], Saadet Karabulut [6]en Kelik Yucel [7]lijkt het wel alsof iedereen kritisch is op Turkije en Erdogan. Is er dan niemand die zich afvraagt waarom deze genoemde mensen wel steeds aandacht krijgen en alle anderen niet? Betalen we met z’n alle belasting om deze haters als experts te zien verschijnen op tv?


Endnotes:
  1. Lucas Waagmeester : https://haberarnhem.nl/waarom-is-nos-correspondent-waagmeester-steeds-zo-kritisch-over-turkije/
  2. Ebru Umar: https://haberarnhem.nl/aandachtsjunk-ebru-umar-is-krijgt-landarrest-van/
  3. Annabel Nanninga: https://haberarnhem.nl/gedicht-terug-aan-de-moslimhater-van-nederland/
  4. Zihni Ozdil: https://haberarnhem.nl/erdogan-verantwoordelijk-voor-slechte-weer-tijdens-koningsdag/
  5. Dilan Yesilgoz: https://haberarnhem.nl/logisch-dat-vvder-dilan-yesilgoz-anti-turks-is/
  6. Saadet Karabulut : https://haberarnhem.nl/bekende-turks-nederlandse-dame-flikker-op-pooier/
  7. Kelik Yucel : https://haberarnhem.nl/turkse-kamerlid-pvda-vindt-nieuwjaar-belangrijker-dan-offerfeest/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/05/11/nederlandse-media-proberen-erdogan-en-turken-steeds-vaker-zwart-te-maken/