Als de Turken erom vragen moet Ebru Umar uitgeleverd worden

Als de Turken erom vragen moet Ebru Umar uitgeleverd worden

Ebru Umar is weer terug in Nederland, nadat ze op 23 april werd opgepakt vanwege zware beledigingen richting het adres van de Turkse president Erdogan. Ondanks dat ze snel werd vrijgelaten kreeg Ebru ook een uitreisverbod om Turkije te verlaten. Heel Nederland vergat even dat we geen problemen meer hadden in Nederland en maakte zich druk om een blogger met ‘Turkse’ roots.


Zo erg was het niet in Turkije voor Ebru
Zo erg was het allemaal niet in Turkije.Ebru Umar kreeg geen celstraf en werd ook niet gemarteld in een Turkse cel. De columniste die geld verdient met het uitschelden van Turken of het belachelijk maken van de Islam mocht gewoon vrij rondhuppelen in Turkije totdat ze gisteren te horen kreeg dat het verbod was opgeheven.

Ebru Umar uitleveren aan Turkije
Ebru Umar hoort ook eigenlijk weer uitgeleverd te worden aan Turkije als de Turken daarom vragen. Al weten we dat dat heel moeilijk zal zijn. Wat betreft de Tweede Kamer is dit zeker niet aan de orde. De PvdA en VVD reageerden in het NOS Radio Journaal dat het onbestaanbaar is als Ebru Umar uitgeleverd zou worden aan Turkije.’


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.