Dierense ‘Fatih Terim’ kampioen met Dierense Boys C2

Dierense ‘Fatih Terim’ kampioen met Dierense Boys C2

Succescoach Erhan Çiftçi, ook wel de Turkse Terim van Dierense Boys genoemd, is kampioen geworden met de C2 van Dierense Boys. Het elftal van Çiftçi werd eerste in de competitie met 24 punten uit tien wedstrijden.


Kampioenschap binnen na 1-2 overwinning
Na de overwinning tegen en bij ‘T Peeske (C1) was het kampioenschap een feit voor Dierense Boys. Alle spelers kregen een medaille van de club en werden gefeliciteerd met hun kampioenschap in de vijfde klasse. Wat het elftal in het nieuwe seizoen gaat doen is nog niet bekend. Er bestaat een kans dat Chief in een hogere klasse gaat uitkomen met zijn elftal.

Het kampioenschap van de C2 van Dierense Boys kwam natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen: Succescoach ‘Chief’ had de beschikking over talentvolle spelers als Yousef Haouli, Bert Aydin, Angelo Monfrooi, Bento en Kadirhan Gogal.Tags assigned to this article:
Dierense boysDierense Boys C2 KampioenJeugdknvb

261 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.