VIDEO PowNews gaat verhaal halen bij Marokkaanse jongeren Ede

VIDEO PowNews gaat verhaal halen bij Marokkaanse jongeren Ede

De wijk Veldhuizen in Ede is de laatste tijd erg onrustig. Eerder schreven we over PowNews niet welkom in Ede en ook over de verschillende autobranden mogelijk door Marokkaanse jongeren.
PowNews waagt weer een poging en gaat naar Ede. Eenmaal aangekomen in de wijk Veldhuizen begint de medewerker lukraak wat mensen te interviewen. Vervolgens heeft hij ook wat lokale raadsleden die er een mening over hebben.

De reacties van mensen die worden geïnterviewd loopt gigantisch uiteen. De een vind dat de ouders aangepakt moeten worden en de ander vindt weer dat ze verderop op het graf moeten komen te liggen. De door de gemeente aangewezen plek voor de Marokkaanse jongeren is door hunzelf vernield en wordt niet geaccepteerd als zijnde hun plek. Wij zijn erg benieuwd wanneer er echt harde maatregelen getroffen gaat worden, wat vindt u?
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.