VIDEO Piet Velthuizen pakt na bijna 20 jaar de koffers en vertrekt bij Vitesse Arnhem

VIDEO Piet Velthuizen pakt na bijna 20 jaar de koffers en vertrekt bij Vitesse Arnhem

Piet Velthuizen, de keeper van Vitesse Arnhem die er bijna 20 jaar speelde gaat dinsdag zijn club verlaten.
Doelman Velthuizen stond vrijdagavond onder de lat voor Vitesse tegen RKHVV en mag aankomende dinsdag nog een helft pakken tegen AVW’66 in Westervoort. Na afloop van de wedstrijd mocht hij zeker nog niet weg van zijn fans. Hier een praatje daar een foto en zeker ook handtekeningen moesten worden uitgedeeld.

‘Dinsdag wordt dan ook een lastige avond, het kan wel eens een emotionele avond worden. Het is misschien niet voor goed, maar wel voor een langere tijd. Ik ga mijn vrienden en familie vragen om te komen.’ Waren zijn woorden over de moeilijke dinsdagavond waar afscheid genomen gaat worden. Velthuizen heeft nog geen nieuwe club en heeft ook nog geen aanbiedingen gehad. Hij gaat het rustig afwachten.


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights