Hennepplantage Arnhem gevonden na brandgerucht

Zaterdagavond heeft de politie, met behulp van de brandweer, een hennepplantage opgerold. De bovenste etage van de flat in Arnhem, welke dichtbij het centrum is gelegen, is gevonden na een gerucht van brand.
Iets voor tien uur in de avond is de brandweer de flat binnengegaan. Bij binnenkomst trof de brandweer een plantage waarop de politie is ingeschakeld. Toen de politie ter plaatse was, heeft de brandweer het stokje overgedragen aan de politie om het verder af te ronden.

De politie heeft de woning aan de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat ontruimd. Het is onbekend om hoe veel planten er hebben gestaan.

Met een plantage brengen de kwekers (vaak onbedoeld) de buren en buurtbewoners ernstig in gevaar. Zo hebben we nog niet heel lang geleden hier geschreven over de twee helemaal uitgebrande woningen in Dieren.

Lees ook: Wietplantage reden van grote brand in Dieren

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.