Nog weinig animo voor Posof Seyrani Eindhoven

Nog weinig animo voor Posof Seyrani Eindhoven

Het valt vandaag zwaar tegen wat betreft de opkomst tijdens het Posof Seyrani Festival in Eindhoven.

Rond 12.00 uur was de opkomst volgens verschillende bronnen rond de 1500 man. In voorgaande jaren zat alles al redelijk vol in de vroege uren. In 2015 waren er zelfs meer dan 15.000 bezoekers, uit heel Nederland en omringende landen. Dat aantal zal zeker niet gehaald worden!

image

Het weer werkt tijdens eerste Pinksterdag ook niet mee! Met temparaturen rond de 11 graden is het niet echt geschikt om te gaan picknicken. Ondanks dat zijn er nog ‘DieHard-Posoflular’ die wachten op de eerste halay-dansjes. Vanaf 12:00 uur is er live muziek volgens de organisatie. Volgens WeerPlaza wordt het 12 graden en zal de zon schijnen met 40%.

Of een te lage opkomst alleen komt door het slechte weer is niet helemaal duidelijk! De organisatie besloot ook om vanwege verschillende redenen om in 2016 €2,- entree te vragen van alle bezoekers.

image

 49 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights