SnackHouse Arnhem: Een bijzondere cafetaria met een bijzonder concept

SnackHouse Arnhem: Een bijzondere cafetaria met een bijzonder concept

De Arnhemse wijk ’t Spijkerkwartier krijgt er binnenkort een bijzondere cafetaria bij. Bewoners aan de Spijkerlaan kregen al met de week meer informatie toen bekend werd dat SnackHouse zich zou vestigen aan de Spijkerlaan 20.We like snacks

Bijzondere cafetaria met een bijzonder concept
SnackHouse Arnhem wordt een bijzondere cafetaria met een bijzonder concept, bedacht door de eigenaars van SnackHouse Arnhem. Behalve lekker friet en heel veel soorten snacks zullen er ook veel extra gezonde producten; waaronder veel soorten salade’s. Ook is er verse lahmacun te verkrijgen, dat bijvoorbeeld niet uit de diepvries komt.


Veel kwaliteit en comfort
Kwaliteit en comfort staan voorop bij SnackHouse Arnhem. De winkel is helemaal vernieuwd en ziet er van binnen ook zeer fris en fruitig uit. Of je nu een lekkere bak koffie wilt drinken of een portie friet het kan allemaal bij SnackHouse, er zijn namelijk meer dan 20 zitplaatsen voor de bezoekers.

Met speciale krijtborden van Chalkboard worden de producten op een frisse manier getoond aan de klanten.

Vrijdag 20 mei 2016 zal de opening plaats vinden rond 15:00 uur. Volg Snackhouse Arnhem ook via Facebook.


lahmacun Maaltijdsalades 1

IMG_4017 IMG_4019


Tags assigned to this article:
cafetaria arnhemcafetaria snackhousesnackhouse

23 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.