VIDEO Zoon bekende Nederlander wordt geterroriseerd na zijn uitspraak

VIDEO Zoon bekende Nederlander wordt geterroriseerd na zijn uitspraak

De zoon van de bekende Nederlander krijgt meerdere bekers bier naar zijn hoofd.
De DJ zoon van de Nederlandse zanger Dries Roelvink is de gelukkige die bier naar zich toe krijgt geslingerd. Zijn zoon, Dave Roelvink, staat als dj muziek te maken tijdens een feest. Hier krijgt hij een beker met wat bier erin naar zijn hoofd geworpen.

De reactie van DJ Roelvink is dan ook niet de handigste reactie die je kan bedenken. Hij scheld de moeder uit van degene die de beker heeft gegooid met de woorden: “trouwens die jongen die dat bier heeft gegooid, je moeder is een kankerhoer”. Wat de rest van het publiek doet, had hij niet ingecalculeerd.
Reacties


Tags assigned to this article:
bierDave RoelvinkDJDries Roelvink

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.