Dierensche Boys wordt kampioen voor overleden Captain

Dierensche Boys wordt kampioen voor overleden Captain

Na weken spanning pakt de Boys de titel. Geweldig gebaar naar overleden captain Berry Tacke.
De ontknoping tussen Dierensche Boys en de nummer 2 op de ranglijst vond een kleine 4 weken geleden plaats. Misschien was dat wel de belangrijkste wedstrijd. De nummer een tegen de nummer twee. Deze wedstrijd werd gewonnen door de ‘rood-witte’ mannen uit Dieren.

De laatste 4 wedstrijden geen punten laten liggen en kampioen worden was wat deze ploeg kon bereiken. Dit hebben de mannen gedaan op tweede pinksterdag door de laatste wedstrijd te winnen met maar liefst 6-0.
De titel hebben de mannen voor een heel speciaal iemand gepakt, Berry Tacke. De aanvoerder en nummer 1 die helaas vlak voor het begin van dit seizoen, door een hartstilstand, kwam te overlijden. Tacke was een bekend gezicht in en rondom Dieren. Hij was niet alleen in de voetbalwereld te zien, ook was hij als brandweerman erg geliefd.

Tijdens de kampioenswedstrijd, waar de zoon van Berry twee doelpunten op zijn naam schreef, waren zijn drie zoons en vrouw ook aanwezig. Zijn team had dan ook een geweldig gebaar, iedereen droeg een shirt met zijn foto erop. Er zal veel vergeten worden, maar Berry nooit!

 


 
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.