Merin verhuurt laatste unit in Rozet Centre Arnhem aan Grant Thornton

Merin verhuurt laatste unit in Rozet Centre Arnhem aan Grant Thornton

Merin heeft met de komst van de internationale accountants en adviesorganisatie Grant Thornton Rozet Centre aan de Vossenstraat 6 in Arnhem volledig verhuurd.


Met de 9e vestiging in Nederland versterkt Grant Thornton haar positie. Grant Thornton is actief in 130 landen en er werken ruim 42.000 professionals. Eigenaar Merin bewijst dat investeren en leveren van maatwerk voor de huurder succesvol bijdragen aan de verhuur.

In korte tijd is het gebouw met een oppervlakte van ca. 4.000 m² helemaal ingevuld. Namens verhuurder Merin heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, de verhuur aan Grant Thornton begeleid. Het betrof een collegiale opdracht met DTZ en MVGM.

Tags assigned to this article:
MerinRozet Centre Arnhem

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.