Tunahan Kuzu heeft schijt aan Ebru Umar en komt niet naar debat

Tunahan Kuzu heeft schijt aan Ebru Umar en komt niet naar debat

Tunahan Kuzu, fractieleider van beweging Denk, was vandaag niet aanwezig bij het debat dat ging over Turkije-hater Ebru Umar. Ebru Umar werd een paar weken geleden opgepakt in Turkije vanwege het uitschelden van de Turkse president. 

Het debat ging vooral meer over hoe goed Rutte en Koenders handelden om Ebru Umar weer in Nederland te krijgen. Zoals altijd was er weer kritiek op Turkije en de Turkse president. Alleen het CDA was kritisch over het handelen van het Kabinet.


Kuzu en Ozturk hadden duidelijk geen behoefte aan een onzin debat over ‘columniste’ Ebru Umar. De heren waren vandaag al druk zat met de aankondiging van Sylvana Simons als nieuwste lid van Denk. De achterban van Kuzu en Ozturk, de NederTurken, hebben de laatste tijd ook vaker schijt aan Ebru.

Bij Denk hadden ze dus eigenlijk ook schijt aan Ebru Umar en een schijndebat over deze ‘vriendelijke Turkse’ dame. Kuzu zei dit niet in deze woorden toen hij vanavond te gast was bij een televisieprogramma. ‘Er waren wel meer meer andere partijen niet aanwezig’.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.