VIDEO Bekende Arnhemmer Talip Aydemir gespot op Seyran Eindhoven

VIDEO Bekende Arnhemmer Talip Aydemir gespot op Seyran Eindhoven

Talip Aydemir is gespot in Eindhoven tijdens de Posof Seyrani.
Over de Posof Seyrani hebben we eerder al over geschreven. De drukte ten opzichte van vorig jaar, klik hier voor artikel vorig jaar, viel wat tegen maar de gezelligheid was er niet minder op. Tijdens het openluchtfestival waren er weer veel bekende gezichten gespot.

Namen zoals Adnan Tekin, Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk maar ook de bekende Arnhemmer Talip Aydemir, ook wel stemmenkanon genoemd. Hij was de stemmentrekker voor de Partij van de Arbeid in de gemeente Arnhem. Talip maakte een selfie-video tijdens het dansen.

Erg opmerkelijk om te zien is dat Talip Aydemir met een Fenerbahçe shirt aan danst en dochter Talia met een Galatasaray shirt aan.


13 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights