Bokslegende Orhan Delibas en Tunahan Kuzu komen naar opening in Arnhem

Bokslegende Orhan Delibas en Tunahan Kuzu komen naar opening in Arnhem

Bokslegende Orhan Delibas en lijsttrekker Tunahan Kuzu van beweging Denk komen vrijdag naar Arnhem voor de opening van Snackhouse Arnhem. Volgens verschillende bronnen zal de opening vrijdag rond 15:00 uur plaatsvinden aan de Spijkerlaan in Arnhem.


Snackhouse Arnhem is een van de jongste bedrijven in Arnhem, het bedrijf wil de opening niet zomaar voorbij laten gaan en gaat dit vieren met een heuse opening. Volgens bronnen bij Snackhouse zullen er ook veel bekenden uit Arnhem aanwezig zijn bij de opening van deze bijzondere cafetaria.

Orhan Delibas en Tunahan Kuzu
Orhan Delibas is vooral bekend vanwege zijn zilveren medaille die hij namens Nederland won tijdens de Olympische Spelen van Barcelona. Geen enkele Nederlander deed hem dat na. Tunahan Kuzu is de nieuwe voorman van DENK, nadat hij samen met Selcuk Ozturk vertrok uit de PvdA-fractie in de Tweede Kamer.

We hebben inmiddels ook al begrepen dat er een actie zal zijn voor alle bezoekers: Friet voor € 0,99 cent en een broodje doner voor € 1,99
6 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.