Rosendaalsestraat vier dagen volledig afgesloten

Rosendaalsestraat vier dagen volledig afgesloten

De gemeente maakte onlangs bekend dat de Rosendaalsestraat van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei (17:00) volledig afgesloten zal zijn.


Nieuwe asfalt werkzaamheden
Het gaat dan vooral om het deel vanaf de kruising Arbeiderstraat tot en het Leeuwensteinplein. Er komt een nieuwe asfalt waardoor het noodzakelijk is dat al het verkeer via andere wegen moet rijden.  Alleen voetgangers kunnen het afgesloten gedeelte nog bereiken. Ook is het niet mogelijk om tijdens het aanleggen van asfalt de auto te parkeren vanaf de Arbeidersstraat tot het Leeuwensteinplein.

Bij de gemeente is men op de hoogte van het feit dat dit gaat leiden tot overlast. Daarom vraagt de gemeente ook in een persbericht om begrip te tonen voor deze situatie. Ook zal er alles aan gedaan worden om het overlast zo min mogelijk te houden voor de bewoners.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.