Sylvana Simons stelt zich voor bij DENK

Sylvana Simons stelt zich voor bij DENK

Televisie- en radiopresentatrice Sylvana Simons kiest ook voor de politieke beweging DENK.
Dat Sylvana Simons voor DENK heeft gekozen maakten we hier eerder al bekend. In het filmpje hieronder stelt de Nederlandse dame met Surinaamse roots zich even voor. Ook worden er wat beelden laten zien van de programma’s waar ze heeft deelgenomen en ook het debat heeft gevoerd.

Sylvana Simons is natuurlijk een bekende Nederlander en zal zeker van invloed zijn op het aantal zetels van DENK tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen. Insiders melden dat de partij binnenkort ook een bekende Nederlandse dame als lid bekend zal maken. Deze dame is ook van het kaliber van Sylvana Simons.

https://www.facebook.com/DenkNL/videos/1734291756855610/

 


 
62 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.