Veel bekenden tijdens succesvolle opening Snackhouse Arnhem

Veel bekenden tijdens succesvolle opening Snackhouse Arnhem

Vrijdagmiddag vond de officiele opening plaats van Snackhouse Arnhem aan de spijkerlaan in de Arnhemse wijk ‘T Spijkerkwartier.

Het bedrijf had behalve een openingsactie (friet €0,99ct) ook bekende Nederlanders uitgenodigd voor deze opening, waaronder Tunahan Kuzu en Orhan Delibas. Kuzu kreeg veel aandacht tijdens zijn aanwezigheid in Arnhem. Hij werd als een bekende artiest ontvangen en iedereen wilde met hem op de foto of in gesprek. Zo vaak zijn Kamerleden nu ook niet in Arnhem om Turkse thee te drinken. Kuzu was samen met Enes Yigit (jongerenbeweging Oppositie) in Arnhem.


Vanaf 15:00 was Snackhouse open voor het publiek dat massaal was gekomen om als eerste binnen te zijn. Het bedrijf ging daardoor iets eerder open dan gepland, om zo de rijen af te handelen.

Ook veel bekende Arnhemmers waren van de partij bij deze opening. Zo kwam de fotograaf van HaberArnhem Arndt Stroink (gemeente Arnhem), Muhammed Nohut (Atax), Mustafa Koyuncu (journalist), Yunus Ulas (Yulas.nl) en Hamit Dilekci (Wifitime) tegen.

De bekende Arnhemse bokstrainer Sayit Yanik, advocaat Eric Osinga en Hasan Dogan van Drukkerij Dogan werden ook gespot tijdens de opening.


image

image

image

image

image

image72 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.