Laan van Presikhaaf gaat voor twee maanden dicht

Laan van Presikhaaf gaat voor twee maanden dicht

Als gevolg van een noodzakelijke rioolaanpassing in de Laan van Presikhaaf moet deze weg, volgens de gemeente, tussen Station Presikhaaf en de Ijssellaan in twee richtingen worden afgesloten. Het gaat dan alleen om de hoofdrijbaan, het naastgelegen fiets-voetpad en parallelweg blijven wel gewoon open voor verkeer.

Een rijstrook voor bussen en ambulance
Lijnbussen en de nooddiensten mogen wel gebruik gaan maken over een rijstrook. De omleiding wordt vanaf 23 mei geplaatst en zal ongeveer twee maanden gaan duren. De Laan van Presikhaaf , zal afhankelijk van de vorderingen van de werkzaamheden, maximaal tot 23 juli afgesloten.


Stadsboerderij bezoeken met routebordnummers
De stadsboerderij is gewoon nog steeds makkelijk te bezoeken via de fiets en voetpaden. Met de auto wordt het iets moeilijker. Met routebordnummers zal dit duidelijk aangegeven worden, zodat mensen de stadsboerderij makkelijk kunnen bereiken.
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.