Arnhemse voetballers tweede tijdens 29e Hilalspor toernooi

Arnhemse voetballers tweede tijdens 29e Hilalspor toernooi

De Arnhemse voetballers van het derde elftal van voetbalvereniging AZ 2000 zijn tweede geworden tijdens de 29e Hilalspor toernooi in Eindhoven. Speciaal voor het toernooi werden weer de ‘Celtic’ tenues aangetrokken die men altijd gebruikte tijdens de thuiswedstrijden van AFC Arnhem.

Het elftal dat voorheen uitkwam onder de vlag van ESCA en AFC Arnhem ging als team naar het toernooi in Eindhoven. Onder leiding van aanvoerder Haci Mennkutas werden de Arnhemmers ‘Arnhem Gucu’ eerste in de poule met All Fit Gym, Tilburg 2, Dogu Turkistan 2 en WCR Rotterdam.

image

Het elftal van trainer Tuncay was op oorlogssterkte met de gebroeders Kardesseven, ervaren middenvelder Mesut Sanli, en de man met de fluwelentrap Mustafa Kermen. Met Zeynel Kaya, Mustafa Toprak en Oktay Aydemir was het achterin ook sterk aan het verdedigen.


De halve finale werd uiteindelijk gewonnen dankzij een uitstekend keepende Mehmet Akbas. Hij zorgde er in zijn eentje voor dat de Arnhemmers de halve finale wonnen dankzij twee reddingen tijdens het nemen van de strafschoppen. In de finale was Boca Juniors sterker en won het de wedstrijd met 1-0.

Woordvoerder Mustafa Kermen verklaarde na de wedstrijd het volgende: ‘Prima toernooi gespeeld met onze Arnhemmers. We hebben helaas ook veel kansen gemist in de finale. Ik kijk terug naar een leuk toernooi, waarbij we als team prima konden zien hoe ver we waren als team.
2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.