GEEN MOP: ”Twee Turken, een Marokkaan en een Surinamer lopen de Tweede Kamer binnen”

GEEN MOP: ”Twee Turken, een Marokkaan en een Surinamer lopen de Tweede Kamer binnen”

”Twee Turken, een Marokkaan en een Surinamer lopen de Tweede Kamer binnen. Dit is geen mop!
De laatste maanden wordt er vaak over gesproken. De twee Turken die weg zijn gezet/gestapt uit de Partij van de Arbeid fractie, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk. Toen deze twee heren de nieuwe beweging introduceerden, werden ze door een groep uitgelachen.

De groep die toen aan het lachen was, is zich nu echt achter de oren aan het krabben. Eerst veranderde zogenoemde partij in een “Turkenpartij”. Na het aansluiten van de Marokkaanse voorman Farid Azarkan werd het een “Moslimpartij”. Natuurlijk een stap waardoor deze groep ineens nog meer mensen kan bereiken.

De laatste stap was voor velen een verrassing, Sylvana Simons. Het aansluiten van Simons heeft de groep verdeeld. Er is ineens een groep ontstaan die anti-Sylvana is en belachelijke uitspraken doen. Maar er zijn ook mensen gaan twijfelen door de komst van haar. Veel meer mensen zijn hierdoor serieus gaan nadenken en overwegen om zich aan te melden als lid van de partij.

https://www.facebook.com/531695836992303/videos/566317303530156/

 


 
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights