Erdogan: Internationale mediagroepen wekken de indruk dat er een burgeroorlog is in Turkije’

Erdogan: Internationale mediagroepen wekken de indruk dat er een burgeroorlog is in Turkije’

De Turkse president heeft het helemaal gehad met internationale media die constant leugens verspreiden over Turkije of over gebeurtenissen in Diyarbakir. De Turkse president zei letterlijk zelfs dat internationale media liegen. Eigenlijk heeft hij ook wel een beetje gelijk als we NOS correspondent Lucas Waagmeester als voorbeeld nemen.

Volgens Lucas Waagmeester gaat er niets goed in Turkije
Volgens Waagmeester gaat er amper iets goed in Turkije en mag men geen kritiek uiten op de AK-partij of Erdogan. Althans, daar geloof je vanzelf in als je constant kijkt naar de reportages van Lucas Waagmeester. Dat Lucas Waagmeester afgelopen zondag tijdens het congres van de AK-partij interviews hield met kritische journalisten is het kennelijk niet waard op om te noemen.


Erdogan doelt op internationale mediagroepen zoals de CNN, BBC of Reuters. Hij neemt de NOS niet eens serieus! Alles wordt in Turkije anders gebracht dan bijvoorbeeld in Frankrijk of Belgie. In Frankrijk mag de politie alle middelen gebruiken om raddraaiers te stoppen terwijl de Turkse politie het nooit goed doet in hu strijd tegen terroristen.

‘Ér is geen burgeroorlog in Turkije’
Volgens Erdogan proberen internationale mediagroepen dan ook de indruk te wekken dat er een burgeroorlog gaande is in Turkije. ‘Ze willen een nieuwe terreurgolf starten. Er is geen burgeroorlog in Turkije. Het zal ze ook niet lukken.’


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.