‘Na Sylvana Simons kiest topmodel Doutzen Kroes ook voor DENK’

‘Na Sylvana Simons kiest topmodel Doutzen Kroes ook voor DENK’

De oprichters van de politieke beweging Denk, Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk, komen op zeer korte termijn met een nieuwe naam. Volgens bronnen uit Rotterdam zal de partij na het binnenhalen van Sylvana Simons ook een bekende Nederlandse dame presenteren als nieuwste lid.


Nieuwe Nederlandse dame
Wie de nieuwe dame is, is nog niet helemaal duidelijk. Verschillende namen worden in Rotterdam genoemd als nieuwste lid, waaronder ook topmodel Doutzen Kroes. Of het ook allemaal klopt is nog niet bekend. We hebben DENK inmiddels al een mail gestuurd om een antwoord te krijgen. Secretaris Keziban Ince van DENK wilde niet telefonisch reageren.

Het zou natuurlijk wat zijn als topmodel Doutzen Kroes zou kiezen voor DENK. Farid Azarkan en Sylvana Simons zijn ook namen waar niet iedereen direct aan dacht.


Reacties5 comments

Write a comment
 1. cuphead ios download 25 november, 2017, 08:14

  I was looking at some of your articles on this site and I believe this internet site is really instructive! Keep on posting .

 2. cheats } 1 november, 2017, 03:26

  This i like. Thanks!

 3. imvugenerator 31 oktober, 2017, 08:52

  google took me here. Thanks!

 4. Paulifranco 26 mei, 2016, 14:23

  Die vrijheid heeft elke Nederlander die zich geroepen voelt!! Leeghoofd of geen leeghoofd! Iedereen!

 5. Herman 25 mei, 2016, 23:03

  Wat hebben die leeghoofden in de politiek te zoeken, niks bereikt maar grote bek hebben en dan in de politiek komen.. Geen wonder dat het allemaal zo verot als het maar kan is

Only registered users can comment.