‘Na Sylvana Simons kiest topmodel Doutzen Kroes ook voor DENK’

‘Na Sylvana Simons kiest topmodel Doutzen Kroes ook voor DENK’

De oprichters van de politieke beweging Denk, Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk, komen op zeer korte termijn met een nieuwe naam. Volgens bronnen uit Rotterdam zal de partij na het binnenhalen van Sylvana Simons ook een bekende Nederlandse dame presenteren als nieuwste lid.


Nieuwe Nederlandse dame
Wie de nieuwe dame is, is nog niet helemaal duidelijk. Verschillende namen worden in Rotterdam genoemd als nieuwste lid, waaronder ook topmodel Doutzen Kroes. Of het ook allemaal klopt is nog niet bekend. We hebben DENK inmiddels al een mail gestuurd om een antwoord te krijgen. Secretaris Keziban Ince van DENK wilde niet telefonisch reageren.

Het zou natuurlijk wat zijn als topmodel Doutzen Kroes zou kiezen voor DENK. Farid Azarkan en Sylvana Simons zijn ook namen waar niet iedereen direct aan dacht.
5 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.