Ondernemers strijden met elkaar tijdens kampioenschap vissen

Ondernemers strijden met elkaar tijdens kampioenschap vissen

Mustafa Koyuncu, Steenderen

De Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) organiseert jaarlijks ook een picknick-bijeenkomst voor ondernemers. Behalve een picknick streden de ondernemers ook tegen elkaar tijdens het vissen van forellen in Steenderen.

Tevreden over opkomst
Voorzitter Aziz Zeyrek van TOV was tevreden over de opkomst en het kampioenschap: ‘We organiseren dit nu al een tijdje en de kampioenen waren steeds het zelfde. Ik werd altijd eerste en Koksal Alkan (kapsalon Koksal) werd altijd tweede. Dit jaar deden wij niet mee om de rest ook een kans te geven op een podiumplek. We wilden ook dat jonge ondernemers in aanmerking kwamen voor een podiumplek.’


Meer een moment om te relaxen
Aziz Zeyrek vervolgde verder: ‘Het kampioenschap is meer een moment om te relaxen. Emin Mutlu (ADA Groep) werd eerste doordat hij 8 forellen had gevangen. Hakan Gecol werd tweede met 5 vissen en Nevin Dikici werd derde met twee gevangen forellen. Mehmet Mutlu (ADA Groep) had helemaal geen vissen gevangen en kreeg de ‘Gentleman’ cup van Ismail Unguc (Serhat Impex).’

Na het kampioenschap was er ook een gelegenheid, voor de ondernemers en familieleden, om te genieten van een BBQ-maaltijd dat verzorgd werd door Omer Bulut van Restaurant Troya.


Foto’s

Emin Mutlu ontvangt 1e prijs van voorzitter Aziz Zeyrek

Emin Mutlu ontvangt 1e prijs van voorzitter Aziz Zeyrek

Hakan Gecol ontvangt prijs voor 2e plek

Hakan Gecol ontvangt prijs voor 2e plek

 


Tags assigned to this article:
ondernemers vissen arnhem

74 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.