Rifat Bugdayci: ‘Komende dagen duidelijkheid over toekomst’

Rifat Bugdayci: ‘Komende dagen duidelijkheid over toekomst’

Rifat Bugdayci, in dienst van SC Veluwezoom, geeft de komende dagen duidelijkheid over zijn toekomst. De voetballer werd onlangs kampioen met zijn club en er ontstonden direct geruchten over een vertrek bij SC Veluwezoom. De 27-jarige routinier denkt snel te weten waar zijn toekomst ligt.

‘Komende dagen duidelijk’
‘Dat wordt de komende dagen duidelijk’, zegt Bugdayci tegenover een verslaggever van HaberArnhem. De voetballer van SC Veluwezoom werd gespot in een supermarkt in Arnhem toen hij alleen boodschappen aan het doen was. Zijn naam werd ook in verband gebracht met Elsweide dat de selectie een boost wil geven met bekende voetbalnamen uit Arnhem.In belangstelling van andere clubs
‘Ik weet niet waar al die geruchten vandaan komen! Ik heb namelijk zelf met niemand gesproken’, aldus Bugdayci, die in serieuze belangstelling staat van verschillende clubs uit Arnhem. De middenvelder van Veluwezoom maakt deze week nog bekend waar hij in het nieuwe seizoen zal gaan voetballen.Tags assigned to this article:
Elsweidetransfer Rifat BugdayciVeluwezoom

39 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.