17-jarige opgepakt in groot drugslaboratorium

17-jarige opgepakt in groot drugslaboratorium

Maandag 23 mei zijn de 17-jarige en 55-jarige man gezien in een loods welke als groot drugslaboratorium werd gebruikt. De twee verdachten zijn aangehouden.
In het laboratorium vond de productie van amfetamine plaats. Om deze productie rond te kunnen krijgen zijn hiervoor meerdere ruimtes ingericht. Na een onderzoek heeft de politie dit laboratorium weten te ontdekken. Tijdens dit onderzoek is de Landelijke Forensische Opsporing ingeschakeld. Zo is de 55-jarige man uit Roosendaal en de 17-jarige jongen uit Hoogvliet ‘gevonden’.

De ontruiming van de loods aan de Hoge Bergen in Roosendaal heeft gezien de veiligheid veel tijd in beslaggenomen. De aangehouden verdachten zijn voor verhoor en nader onderzoek ingesloten. Foto politie.nl

27 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights