Het is oorlog in Frankrijk en de NOS laat niets zien

Het is oorlog in Frankrijk en de NOS laat niets zien

Het is al heel lang oorlog in Parijs en andere steden in Frankrijk. Alleen merken we daar weinig van in Nederland. Wat begon als een opstand tegen politiegeweld laaide op tot massademonstraties in de hoofdstad van Europa.

De Franse ME doet er alles aan om demonstraties te stoppen en gebruikt daarbij extreem veel geweld. De beelden zijn zelfs veel extremer en erger dan het ‘geweld’ van de Turkse politie tijdens de Gezi-park rellen.


Opvallend is het gedrag van de NOS dat al 48 uur lang niets heeft gepubliceerd op de site nos.nl over ongeregeldheden in Frankrijk waarbij de politie demonstranten letterlijk kapotslaat om de rust weer te laten terugkeren. Dezelfde NOS was er als de kippen bij toen in Turkije verschillende anti-Turkije groepen ‘vredig’ gingen demonstreren. Parijs ligt kennelijk veel verder dan Istanbul.


Check hier de link van recente beelden waarbij de Franse ME met duizend man tekeergaan tegen een demonstrant die al op de grond ligt….36 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.