Jongen speelt op schoolplein met 80.000 euro aan briefgeld

Jongen speelt op schoolplein met 80.000 euro aan briefgeld

De politie in de Rotterdamse wijk let toch beter op dan gedacht. Op het schoolplein van de Stephanusschool in de wijk Schiebroek werd een jongen van 17 jaar opgepakt, nadat de agenten ruim 80.000 euro aan briefgeld aantroffen. De jongen van 17 jaar was kennelijk aan het spelen met 80.000 euro aan briefgeld. Hij had veel briefjes van 500 euro en 100 euro in zijn rugzak.

Jongen maakt verwarde indruk
De officiele lezing van de politie is dat de jongen rond 6 uur ’s avonds een verwarde indruk maakte op de agenten. Mede omdat de ruiten van de school waren ingegooid probeerden de agenten het gesprek aan te gaan met de tiener. De tiener had hier om ‘onduidelijke redenen’ geen zin in.


80.000 euro in rugzak
Toen de jongen van 17 jaar ook probeerde weg te gaan, besloten de agenten hem aan te houden. Na zijn aanhouding bleek de jongen precies 82.150 euro op zak te hebben. Waar de jongen naar toe ging, of van wie het geld is wordt pas bekend na het onderzoek van de politie.
28 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights